Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018 (1-6 d'agost)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018

Actualitzat

01/08/2017

Cavani, el tapat del Milan: el club italià ha revolucionat el mercat, però encara no ha fitxat totes les peces que vol. El nou nom que sona per reforçar el Milan és el de Cavani. Amb la possible arribada de Neymar al PSG, el davanter uruguaià perdria el rol d'estrella a l'equip francès. És per això que, segons el "QS", els directius del Milan haurien sondejat la situació de Cavani per tornar-se'l a endur a Itàlia. Un altre nom que apareix als mitjans italians és el d'Ibrahimovic.

El Mònaco ja ha seleccionat el substitut de Mbappé: es tracta de Kasper Dolberg, davanter de l'Ajax. Així, l'"Ekstra Bladet" publica que el Mònaco el fitxarà si finalment perd Mbappé, molt relacionat amb el Reial Madrid. Dolberg, de només 19 anys, és una de les grans promeses europees després d'haver marcat 23 gols aquesta temporada.

El Milan es fixa en André Gomes: el migcampista del Barça sona per reforçar el Milan, segons "Il Corriere dello Sport". Tot i que el club italià prioritza Renato Sanches, les relacions amb Jorge Mendes podrien acostar Gomes a Itàlia, en cas que es trenquin les negociacions amb el Bayern. Des d'Itàlia no es descarta una cessió d'André Gomes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut