Les principals cares del mercat de fitxatges
Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-18 (19-25 de juny)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018

RedaccióActualitzat

25-06-2017

Mourinho prefereix Kane a Cristiano: Segons publica el "Mirror", l'entrenador del Manchester United Jose Mourinho prefereix que el seu equip es rasqui la butxaca pel davanter del Tottenham Hotspurs Harry Kane, en una operació de més de 110 milions d'euros, abans que en el madridista Cristiano Ronaldo. El portuguès, però, si estaria interessat en un davanter del Reial Madrid. I aquest no seria el portuguès sinó Álvaro Morata.

A totes amb Raiola: El jove Gianluigi Donnarumma és un dels grans noms de l'estiu, després d'haver-se negat a renovar el seu contracte amb el Milan que acaba la propera temporada. Mitjans italians havien especulat que el porter podia despatxar el seu representant, Mino Raiola, per renovar amb el club. Donnarumma, concentrat amb la selecció italiana sub-21, ho ha desmentit amb un explícit missatge de Twitter: Amb Raiola, ahir, avui i demà!

#Donnarumma  #Raiola
Ieri , Oggi e Domani !!

— Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna1) 25 de junio de 2017

24-06-2017

Agüero, pla B del PSG: Segons "Le Parisien", el PSG ha sondejat l'argentí del Manchester City Sergio "Kun" Agüero com a alternativa en el cas que no aconsegueixi tancar el fitxatge del davanter del Mònaco Kylian Mbappé. El mitjà francès diu que el director tècnic de l'equip de París, Antero Henrique, ha estat en contacte amb el representant del jugador del City, Hernán Regue, a qui coneix fa anys. "Le Parisien" explica que la relació, no gaire bona, entre Agüero i el seu entrenador Pep Guardiola, i la important colònia de jugadors sud-americans del PSG facilitarien l'arribada del davanter a París.

23/06/17

El Bayern, disposat a pagar 50 milions per Carrasco: el club alemany s'ha anat distanciant d'Alexis Sánchez i ara pensa en l'extrem de l'Atlètic de Madrid per a reforçar el seu atac. Així, "L'Équipe" assegura que el Bayern de Munic podria presentar una oferta de fins a 50 milions d'euros pel belga, que és una petició del seu entrenador Carlo Ancelotti.

El Chelsea prepara una oferta conjunta per a Bonucci i Alex Sandro: Antonio Conte vol emportar-se els dos defenses de la Juventus cap a Anglaterra, i el Chelsea ja prepara el talonari. Després que els italians ja hagin rebutjat una oferta del Chelsea per Bonucci d'uns 51 milions d'euros, ara, els anglesos n'oferiran 114 pels dos, segons "The Sun".

Ibrahimovic podria tornar a Itàlia: el suec queda lliure, i a Itàlia ja s'especula amb el seu possible retorn al Calcio. "Il Corriere Dello Sport" ja planteja la possibilitat d'una baralla entre sis clubs italians pel mediàtic davanter: Juventus, Milan, Inter, Nàpols, Roma i Lazio.

Oferta rècord per Mbappé? el portal "Goal.com" assegura que el PSG s'hauria avançat a l'Arsenal i el Madrid amb una oferta de 135 milions d'euros. Tot i les múltiples ofertes que té el francès, però, encara no està descartada la seva permanència al Mònaco.

Pepe podria acabar al Besiktas: el mitjà turc "Fanatik" publica que el central del Reial Madrid podria jugar la temporada vinent a Turquia. El Besiktas ja ha enviat un emissari a la Copa Confederacions per convèncer el portuguès. Pepe ha estat relacionat amb el PSG, però, davant de la passivitat dels francesos, podria anar al Besiktas, on tindria un paper més important i també jugaria Champions.

 

22/06/17

Banega podria tornar al Sevilla: el diari "ABC de Sevilla" publica que unes declaracions de l'agent de l'argentí on assegura que "Sevilla sempre serà la casa de Banega", i que "estaria encantat de tornar-hi". Banega, de 29 anys, juga ara a l'Inter de Milà i les negociacions no seran fàcils, ja que fa uns dies el Sevilla va rebutjar una oferta de l'Inter per Jovetic.

Ultimàtum del Borussia a Aubameyang: segons el diari alemany "Bild", el Borussia Dortmund li ha posat una data límit al davanter gabonès per presentar una oferta que arribi als 70 milions per marxar: el 26 de juliol. Si no la presenta, el Borussia obligarà Aubameyang a continuar a Alemanya la temporada vinent. El golejador és seguit per molts equips de la Premier (Chelsea, United, City i Liverpool) i el PSG.

Diego Costa, disposat a esperar l'Atlètic: el "The Sun" afirma que el jugador ja ha comunicat al Chelsea que esperarà l'Atlètic de Madrid, encara que la sanció de la FIFA no li permeti inscriure fins el gener. Antonio Conte ja fa temps que li va dir que no comptava amb ell, i sembla que el destí preferit de l'hispanobrasiler seria el conjunt "colchonero".

L'Inter es fixa en Iñaki Williams: el "Marca" explica que alguns tècnics del club italià estan seguint el jugador de l'Athletic Club a l'Europeu Sub 21. El jugador internacional amb Espanya és una de les principals promeses del torneig.

 

21/06/17

Salah, a punt per passar la revisió mèdica amb el Liverpool: el ràpid extrem de la Roma va arribar a Londres aquest dimarts, però no serà fins dijous, quan passarà la revisió mèdica amb el Liverpool, segons el "Liverpool Echo". El club anglès pagarà uns 40 milions d'euros per l'egipci, que podria ser presentat de forma oficial a finals d'aquesta setmana.

El Barça mostra interès per Paulinho: el portal "Goal.com" assegura que el Barça ha començat a parlar amb el Guangzhou Evergrande xinès sobre Paulinho. El migcampista brasiler, de 28 anys, porta 3 temporades a la Xina i encara té contracte fins al 2020, i segueix sent titular indiscutible amb la selecció brasilera.

Nasri, temptat pels diners xinesos: el francès, explica "The Sun", hauria rebut una oferta d'uns 315.000 euros setmanals provinent del Shanghai Shenhua. Està descartat que l'extrem segueixi al Manchester City amb Pep Guardiola, i el club anglès veuria de bon ull traspassar-lo per 12 milions. El Sevilla, que l'ha tingut com a cedit, fitxaria el jugador a un preu més ajustat, però el City no acceptaria rebaixar-lo.

Sneijder podria anar a la MLS: l'holandès seguiria els passos d'altres estrelles europees que se'n van a la lliga nord-americana. Wesley Sneijder, que encara és jugador del Galatasaray, no té intenció de marxar d'Europa, segons el mitjà turc "Sporx", però no descarta marxar al Canadà si no troba cap oferta millor al vell continent.

Lewandowski podria ser una de les bombes de l'estiu: les recents declaracions de l'agent del davanter polonès, dient que mai havia vist Lewandowski "tan decebut", han creat tot tipus d'especulacions. Segons "Fox Sports", el jugador del Bayern seria ara l'alternativa del Chelsea a Diego Costa, davant de Lukaku i Morata.

20/06/17

Mathieu i Coentrao, a un pas de compartir equip: el diari 'O Jogo' publica una fotografia de Coentrao amb la samarreta de l'Sporting de Lisboa, mentre que també afirma que Mathieu ja ha acordat el contracte amb el conjunt portuguès.

Iniesta, el somni de l'Inter: segons la "Gazzetta Dello Sport", Piero Ausilio, director esportiu dels italians, va sopar amb Ariedo Braida i li va preguntar per la situació d'Iniesta, que acaba contracte el 2018 i encara no ha renovat. A més, Ausilio també hauria mostrat interès per Aleix Vidal.

La Juventus desafia el Barça per Bellerín: el rotatiu "Tuttosport" explica que, davant la complexa relació entre Dani Alves i la Juventus, els italians ja han començat a buscar-li un substitut. L'escollit, doncs, seria Héctor Bellerín. El jove lateral dret, objectiu del Barça, seria el nou candidat a ocupar una plaça a la Juventus que, segons "Tuttosport", quedarà lliure abans de 48 hores per la sortida d'Alves.

Bojan, amb opcions de tornar a la Lliga: el davanter català, assegura "The Sun", es reunirà amb l'entrenador de l'Stoke City, Mark Hughes, per valorar si encara té futur dins el seu sistema de joc. Després de sortir cedit al Mainz alemany, Bojan no voldria seguir a la Premier sense tenir minuts i tornaria a la Lliga, on té diversos equips interessats.

19/06/17

Balotelli, a punt de renovar amb el Niça: el diari "Nice Matin" assegura que el polèmic davanter italià signarà un nou contracte amb el Niça, club al que va arribar l'estiu passat per una temporada. A 11 dies de quedar lliure, explica el rotatiu francès, "encara hi ha alguns caps per lligar", però ha convençut el seu entrenador amb 15 gols en lliga i s'espera que les dues parts arribin a un acord amb facilitat.

El Liverpool entra a la lluita per Aubameyang: "The Sun" explica que el gabonès ja ha estat seguit pel Chelsea, els dos equips de Manchester, el PSG... i, ara, el Liverpool. Els "reds" estarien disposats a oferir els 70 milions d'euros que té Aubameyang com a preu de mercat. El ràpid davanter ja havia estat a les ordres de Jürgen Klopp al Borussia Dortmund.

Koeman ja coneix el preu de Sigurdsson: el Swansea no es vol despendre de la seva estrella, pel que els "Toffees" haurien de pagar uns 45 milions d'euros per fitxar-lo, segons "The Sun". L'islandès és un vell desig de Ronald Koeman, que ja va presentar ofertes per ell l'estiu passat i aquest hivern. La més alta fins el moment havia estat de 30 milions, i ara el preu de Sigurdsson encara ha pujat més després d'una molt bona temporada.

L'Atlètic de Madrid ofereix 30 milions per Diego Costa: els madrilenys tenen l'hispanobrasiler entre cella i cella, i, segons el "Mirror", ja haurien ofert 30 milions d'euros al Chelsea. A més, els atlètics voldrien convèncer els anglesos perquè es quedin el davanter fins al gener per burlar la sanció de la FIFA. El Milan també és una alternativa pels primers mesos de temporada, però els italians no es poden permetre la fitxa de Costa.

Possible oferta de l'Arsenal per Arda Turan: el diari turc "AMK" publica que l'agent d'Arda Turan ja sap que el jugador no compta per la temporada vinent. Segons el mateix mitjà, l'agent s'ha reunit amb l'Inter de Milà, encara que el club amb més possibilitats de fitxar-lo és l'Arsenal. L'oferta dels anglesos seria d'uns 30 milions d'euros, xifra que serviria per amortitzar la despesa del Barça el 2015.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut