Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-18 (10-16 de juliol)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018

RedaccióActualitzat

15/07/2017

La Juve rebutja 100 milions per Higuaín: segons el diari "Tuttosport", el club torinès hauria dit no a aquesta oferta del Chelsea, que busca el possible substitut de Diego Costa, un jugador que vol tornar a l'Atlètic de Madrid.

Leonardo Bonucci, el desè fitxatge del Milan: impacte a Itàlia per la sortida de tot un símbol del Juventus, i un dels millors defenses europeus, cap un dels seus màxims rivals, que pagarà 40 milions d'euros pel traspàs. El club "rossonero" revoluciona el seu equip amb deu noves incorporacions i més de 200 milions de despesa en el primer estiu des de l'arribada de la nova direcció xinesa.

14/07/2017

El Manchester City volia un 2x1 en laterals del Tottenham: l'"Evening Standard" revela que, durant les negociacions per Kyle Walker, el Manchester City va proposar al Tottenham el fitxatge del lateral esquerre Danny Rose. El club de Londres, però, va rebutjar aquesta oferta feta a última hora.

Danilo al Chelsea, una possibilitat real: el lateral brasiler s'hauria decidit a moure's a la Premier League, segons el "Marca". El preu és l'únic que el separa del Chelsea, ja que els anglesos no han arribat encara a oferir els 35 milions que demana el Madrid, però Conte insisteix en el fitxatge i el jugador se sent atret pel sistema de joc del tècnic l'italià.

Meunier agrada a Zidane: pel que pugui passar amb Danilo, Zidane ja ha començat a mirar laterals drets. També segons el "Marca", el seu preferit seria Meunier, del PSG. El belga podria tenir menys minuts amb l'arribada de Dani Alves, i aquest fet podria obrir-li la porta de sortida.

L'Arsenal entra a la lluita per Matic: el migcampista està a prop de fitxar pel Manchester United, però l'Arsenal vol dir la última paraula. Així, l'Arsenal voldria incloure Oxlade-Chamberlain a les negociacions per a convèncer el Chelsea, explica el "The Sun".

 

13/07/2017

El Sevilla vol tapar el "cas Vitolo" amb Jovetic: el diari andalús "Estadio Deportivo" explica que el Sevilla ha recuperat l'interès, i molt, per a fitxar Stevan Jovetic, especialment després de perdre Vitolo en un cas complicat. El Sevilla ha reactivat l'operació i ara l'agent del jugador està a Milà, on traslladarà l'última proposta al director esportiu de l'Inter.

Bonucci truca al Milan: Itàlia s'ha revolucionat amb la notícia que protagonitza la portada del "Corriere Dello Sport". Segons el rotatiu italià, el central de la Juventus s'ha ofert al Milan. Bonucci no està a gust al campió italià i busca una sortida que, en aquest cas, el permetria seguir jugant al seu país. El preu del jugador rondaria els 50 milions d'euros, però també podrien entrar-hi jugadors com a moneda de canvi.

Monchi vol emportar-se Mahrez a la Roma: el nou director esportiu de la Roma segueix removent el mercat per trobar les millors opcions. En aquesta ocasió, l'escollit a la posició d'extrem seria l'algerià Riyad Mahrez, del Leicester. El canal "Sky Sports Itàlia" ha tret la notícia, i l'entrenador del Leicester, Craig Shakespeare, ha declarat que "de moment" no han rebut cap oferta per ell, però que si n'arriba alguna "se n'haurà de parlar".

Modeste podria acostar Aubameyang al Milan: el Milan està sent el gran animador del mercat. A part de Bonucci, el nom que sona fort per als "rossoneri" és el d'Aubameyang, assegura "La Gazzetta Dello Sport". El davanter del Borussia Dortmund era un possible fitxatge del Tianjin Quanjian, però ara l'equip xinès ha fitxat Modeste (Colònia) al seu lloc, pel que el gabonès només podrà decidir entre quedar-se al Borussia o completar l'ambiciós projecte del Milan... a no ser que el Chelsea es posi pel mig.

 

10/07/2017

Costa no es presenta als entrenaments del Chelsea i apunta al Besiktas com a "equip pont": el "Daily Mirror" ja dóna per fet que Diego Costa jugarà a l'Atlètic de Madrid a partir del proper gener, després que el davanter no s'hagi presentat al primer entrenament de l'estiu amb el Chelsea. El club anglès té ofertes d'entre 40 i 50 milions d'euros per ell, però el desig del jugador d'anar únicament a l'Atlètic podria provocar una rebaixa en el seu preu. Al mateix temps, el diari "As" explica que el Besiktas s'ha posicionat com a principal candidat per a acollir Costa fins el gener, encara que l'operació seria complicada perquè no el podrien inscriure a la Champions i la fitxa de l'hispano-brasiler és molt superior al límit dels turcs.

Alves encara no es decideix entre City i PSG: el lateral brasiler ho tenia pràcticament fet amb el Manchester City desorés de rescindir el seu contracte amb la Juventus, però ara el París Saint-Germain ha entrat a les neociacions i el destí de Dani Alves podria ser la capital de França. Segons "L'Équipe", Alves encara no té clar què farà.

Spalletti, boig per Nainggolan: l'entrenador italià es vol endur Radja Nainggolan a l'Inter de Milà, segons "La Gazzetta Dello Sport". Spalletti ja ha tingut el belga a les seves ordres a la Roma, i ara els "nerazzurri" oferirien entre 55 i 60 milions per a fitxar-lo. Spalletti també ha dit recentment que el migcampista "És un gran jugador i una gran persona, molt diferent del que sembla. M'ha donat molt".

James Rodríguez, objectiu del Bayern de Munic: el jugador del Reial Madrid és un dels jugadors que tenen la porta del club blanc oberta. Aquest fer no ha passat desapercebut pel Bayern de Munic. Al canal colombià "CaracolTV" van explicar que Carlo Ancelotti, que ja l'havia tingut a Madrid, el voldria ara a Alemanya, i van afegir que hi podria haver una oferta formal durant les properes hores.

Bakayoko, nou protagonista de les disputes entre United i Chelsea: el migcampista del Mònaco ha estat sonant amb molta força per al Chelsea durant els últims dies, però ara el Manchester United també se l'ha marcat com a objectiu, i el "Daily Star" assegura que les negociacions estan força avançades. El preu del jugador seria d'uns 40 milions d'euros, i es tractaria d'un cop dur pel Chelsea, després de fracassar en l'intent de fitxar Lukaku, que va acabar preferint el United.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut