César Luis Menotti ha estat contundent amb les seves declaracions (lanacion.com.ar)
César Luis Menotti, en una imatge d'arxiu (lanacion.com.ar)
Futbol

Menotti: "Si no juga Messi, l'Argentina corre el risc de no estar en el pròxim mundial"

El "Flaco" ha deixat anar la llengua en una entrevista concedida al diari "La Nación", on ha parlat de Messi i dels finalistes de l'Eurocopa

Eduard GarciaActualitzat

César Luis Menotti ha afirmat que la selecció albiceleste corre el risc de no classificar-se pel Mundial de Rússia si Lionel Messi no juga les eliminatòries. El de Rosario ha assegurat que "ningú guanyarà 3-0 només perquè jugui Messi, però amb ell a l'equip jugues amb 12. Del que estic segur és que la diferència que hi ha entre ell i els altres és un robatori". El seleccionador que va guanyar el Mundial amb l'Argentina el 1978 també creu que "va estar bé" que dimitís Gerardo Martino perquè els directius "no li donaven res, el tenien boig i a més no li pagaven".

No són les úniques perles de l'argentí, l'exentrenador del Barça i l'Atlètic de Madrid també ha estat contundent al afirmar que la selecció francesa juga de "joda" (broma) i que Portugal va guanyar el torneig de "pedo" (casualitat). A més, diu que Guardiola "és el millor tècnic dels últims 30 anys", que no li agrada veure jugar els equips com el de Diego Simeone i que si Messi marxés a "qualsevol dels tres equips anglesos, el Manchester City, el Manchester United o l'Arsenal, aquest equip surt campió".

Anar al contingut