César Luis Menotti ha estat contundent amb les seves declaracions (lanacion.com.ar)
César Luis Menotti, en una imatge d'arxiu (lanacion.com.ar)
Futbol internacional

Menotti: "Messi no hauria estat el mateix si hagués jugat al Reial Madrid"

L'exentrenador argentí, en una entrevista a la cadena de televisió FOX Sports Argentina, ha fet aquesta curiosa reflexió sobre la carrera futbolística del crac blaugrana i assegura que el millor futbolista del món és Andrés Iniesta

Actualitzat

César Luis Menotti ha desvelat en una entrevista a la cadena de televisió FOX Sports Argentina quin és, segons la seva opinió, el millor futbolista del món. L'exentrenador argentí, a qui sempre li ha agradat anar a contracorrent, no ha triat ni el seu compatriota Leo Messi ni el portuguès Cristiano Ronaldo, sinó que ha escollit el migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta.

"Hi ha jugadors que no es discuteixen de bons com són. Es parla de molts, però el millor del món és Iniesta. És un jugador que dribla, té joc, passada de gol, corre, i més. I tot i així encara no li han donat una Pilota d'Or. Potser és que no reuneix perfil de màrqueting, o parla baixet ... no ho sé, però la gent no veu que bo que és ", ha manifestat Menotti.

El veterà tècnic també ha fet una curiosa reflexió sobre la carrera futbolística de Leo Messi: "Messi no hauria estat el mateix si hagués jugat al Reial Madrid. Ell debuta amb Iniesta, Xavi, Ronaldinho, que el vol al seu costat. Aquest tipus de formació no la va tenir mai Cristiano Ronaldo. Cristiano sempre ha jugat a ser heroi. Es tracta d'un futbolista enorme, però treballa d'heroi i és capaç de ficar 50 gols, però l'evolució de Messi ha estat enorme: de ser un davanter punyent ha passat a gestar joc i tenir una altra participació."

Anar al contingut