Kris Meeke
Kris Meeke ha obtingut el triomf més important de la seva carrera (EFE)
Motor

Meeke manté Latvala a ratlla i es converteix en el primer britànic que guanya el Ral·li de Finlàndia

El pilot de Citroën ha hagut d'arriscar el mínim perquè tenia Latvala, el segon, a 41 segons

Actualitzat

Kris Meeke s'ha coronat en una de les cites més clàssiques del mundial de ral·lis, a Finlàndia, i ja suma dues victòries en la present temporada, En la jornada definitiva, aquest diumenge, el britànic ha sabut jugar amb l'avantatge de 41 segons que va aconseguir dissabte respecte el pilot local, Jari-Matti Latvala, que ha conservat el segon lloc.

El tercer graó del podi l'ha ocupat Craig Breen, ja a 1.41. L'irlandès ha mantingut una lluiita interessant amb Ott Tänak, que havia guanyat un dels trams, per aquesta posició, i s'ha beneficiat d'una sortida de pista de l'estonià que l'ha fet abandonar.

Al capdavant, Meeke es podia permetre ser conservador en alguns punts del dia, i en els tres primers trams ha permès que Latvala li esgarrapés 12 segons, que al final no han servit per a res, perquè, a l'hora de la veritat el líder sempre ha controlat la situació.

Meeke, el primer pilot britànic a guanyar el Ral·li de Finlàndia, no va poder haver tingut millor retrobament amb la competició després de dos mesos d'absència.

Sébastien Ogier continua al capdavant de la classificació del mundial de pilots malgrat que no puntuat. El francès ha acabat vintè, sense opcions de podi després d'un accident en la segona jornada. Ogier té 143, i el segueixen Andreas Mikkelsen (98) i Latvala (87).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut