Natació

Medalles per a Òscar Salguero, Miguel Luque, Toni Ponce i Marian Polo al Mundial de natació paralímpic

Òscar Salguero ha guanyat l'or en els 100 metres braça S8, Miguel Luque ha fet plata en 50 metres braça S8, Toni Ponce ha aconseguit la seva tercera medalla del Mundial en els 100 metres esquena S6 i Marian Polo ha aconseguit la plata en els 100 metres braça en la categoria de discapacitats visuals

Si Núria Marquès i Sarai Gascón estan destacant en el Mundial de Natació Paralímpic que es disputa a Mèxic, aquesta matinada ha arribat la rèplica masculina: tres nedadors catalans han pujat al podi. El sabadellenc Òscar Salguero ha guanyat l'or en els 100 metres braça SB8;  Miguel Luque, de Granollers, ha aconseguit la plata en els 50 metres braça SB3, i Toni Ponce, de Vilafranca del Penedès, s'ha penjat la plata en els 100 esquena S6.

Ponce suma d'aquesta manera la seva tercera medalla als Mundials de Mèxic, després de l'or en els 100 metres braça -amb rècord mundial inclòs- i el bronze en els 400 lliures que va guanyar en jornades precedents.

En la categoria femenina, la sabadellenca Marian Polo ha fet plata en els 100 metres braça en la categoria de discapacitats visuals (1:24.15) i suma la segona medalla en aquest campionat després de conquerir el bronze en els 50 metres liures.