McLaren
El McLaren de "Frankenstein", amb les marques de Mercedes ben visibles
Motor

McLaren publica un fotomuntatge del seu monoplaça amb l'antiga tapeta del motor Mercedes

L'escuderia de Woking ha fet un estudi a la seva web sobre un cotxe que reuniria les millors parts de diverses versions d'èpoques anteriors

Actualitzat

Enmig de rumors i de declaracions encreuades, l'equip McLaren de Fórmula 1 ha contribuït des de dins a enrarir encara mésla relació que té amb el seu proveïdor de motors, Honda, després de dues temporades en què el rendiment dels seus monoplaces ha estat decebedor.

Les veus que opinen que McLaren hauria de tornar a portar propulsors Mercedes, el gran dominador de les últimes temporades, es fan sentir encara més fort.

Aquest divendres, la web oficial de l'escuderia ha publicat un estudi acompanyat d'un fotomuntatge que ajuntava diverses parts dels millors cotxes que la factoria de Woking ha tingut mai. Per casualitat, o no, la zona del motor incorpora la de mitjans de la dècada dels 2000, on hi ha enormement visibles el logotip i el nom de la marca alemanya.  

Tot i que les altres parts d'aquesta hibridació utòpica presenten elements de moltes altres èpoques, com els pneumàtics Goodyear del 1986, l'acudit de McLaren ja ha generat més suspicàcies i hi ha qui ho interpreta com una altra picada d'ullet a Mercedes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut