Els McLaren estan vivint la pitjor temporada de la seva història (Reuters)
Fórmula 1

McLaren no renuncia a la remuntada

Des de l'escuderia contradiuen les declaracions de Fernando Alonso d'abans del GP d'Àustria, que apuntava que haurien de començar a pensar en la pròxima temporada

Actualitzat

"McLaren no té cap intenció de començar a mirar cap al 2016", declaracions de Jonathan Neale, cap d'operacions de l'escuderia de Woking a la revista Autosport.

La temporada 2015 està resultant ser un autèntic malson per a Jenson Button i Fernando Alonso. Dos campions del món, una escuderia emblemàtica i un monoplaça que ha acaparat tots els titulars pels reiterats problemes amb el motor Honda. Mai, en els seus 49 anys d'història, McLaren s'havia plantat a l'equador del campionat amb només quatre punts, els que va aconseguir Button després d'acabar vuitè al GP de Mònaco. Davant d'aquest panorama, Fernando Alonso va declarar fa dues setmanes que ell ja tenia la vista fixada cap al 2016 i que McLaren hauria de fer el mateix.

Ara, Jonathan Neale contradiu l'asturià i creu que és massa d'hora per llençar la tovallola. Encara tenen mitja temporada per remuntar i allunyar l'escuderia de la cua de la classificació i és que l'MP4-30 arriba a Silverstone amb moltes millores aerodinàmiques que omplen d'esperança als de Woking.

Per altra banda les normes de la competició evolucionaran relativament poc fins el 2017, quan es preveu una autèntica revolució a la Fórmula 1. En aquest sentit, el cap d'operacions de McLaren reconeix que estan invertint molts recursos en recerca per desenvolupar un monoplaça realment competitiu a llarg termini sense renunciar a començar a tenir bons resultats de forma immediata tenint en compte que queda una temporada i mitja sense canvis significatius a la normativa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut