Fórmula 1

McLaren i Pirelli suspenen un test de pneumàtics al circuit d'Interlagos per motius de seguretat

L'escuderia britànica i el fabricant italià han pes la decisió després de l'onada de robatoris i intents d'atracament que hi va haver durant el Gran Premi de Brasil del passat cap de setmana

Actualitzat

L'escuderia McLaren de Fórmula 1 ha acordat amb el fabricant italià Pirelli la suspensió dels tests de pneumàtics al circuit d'Interlagos (Sao Paulo) "atenent a raons de seguretat", després de l'onada de robatoris i intents d'atracament que hi va haver durant el Gran Premi de Brasil del cap de setmana passat.
 
En un missatge difós en el seu perfil de Twitter, l'equip McLaren ha subratllat que la seguretat dels seus treballadors "sempre" ha estat "al capdamunt" de les seves prioritats. Per aquesta raó, davant els incidents registrats últimament als voltants del circuit d'Interlagos, ha decidit "cancel·lar els tests de pneumàtics" de Pirelli previstos per aquesta setmana. "Sentim que és un risc innecessari", apunta McLaren.


Divendres a la nit, un grup d'empleats de Mercedes va ser assaltat a punta de pistola quan sortia d'Interlagos. Uns homes els van robar rellotges i passaports, mentre que un cotxe de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) va aconseguir escapar-se. Dissabte van ser membres de l'equip Sauber els que van patir un intent d'assalt quan sortien de l'autòdrom de Sao Paulo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut