El McLaren de Stoffel Vandoorne roda sobre l'asfalt moll del Circuit de Paul Ricard (pirelli.com)
Fórmula 1

McLaren, Ferrari i Red Bull completen els tests amb els pneumàtics de pluja al Circuit de Paul Ricard

Doble jornada d'entrenaments per provar els pneumàtics en les pitjors condicions meteorològiques

Actualitzat

Sebastian Vettel, Kimmi Räikkönen, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat i Stoffel Vandoorne ja roden amb els seus monoplaces, encara que sigui amb models de la temporada passada i és que l'objectiu dels tests que s'han fet al Circuit de Paul Ricard durant dos dies, només tenien un objectiu: provar els pneumàtics.

Concretament, ha estat un test "a cegues", els pneumàtics no portaven cap tret identificatiu per evitar condicionar les sensacions de les escuderies o dels pilots. A més, el complex sistema d'aspersors que té instal·lat el Circuit de Paul Ricard, ha permès simular les condicions més adverses en les que els monoplaces han de rodar durant el mundial de Fórmula 1. Hi ha hagut moments que l'asfalt estava gairebé inundat sense que hagués caigut ni una gota de pluja.

Entre els cinc pilots que han participat, els dos titulars de Ferrari, els dos de Red Bull i el pilot provador de McLaren, Stoffel Vandoorne, han completat 659 voltes i han fet més de 2.300 quilòmetres. El pilot més ràpid ha estat Sebastian Vettel amb un temps de 1:06:750, seguit de Kvyat (1:06:833), Vandoorne (1:07:758), Ricciardo (1:08:713) i, per últim, Räikkönen (1:09:637).

Anar al contingut