McLaren
L'anunci del canvi de nom per al nou McLaren
Motor

MCL32 és el nom del nou McLaren que Alonso i Vandoorne pilotaran el 2017

Des del 1981, Ron Dennis havia instaurat que tots els monoplaces de Woking portessin un nom que comencés amb MP4

Actualitzat

L'escuderia McLaren ha anunciat aquest divendres el nom del nou monoplaça que Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne conduiran la temporada 2017, que passarà a anomenar-se MCL32. "Tot ha a canviat el 2017, i el nom del nostre cotxe també. Senyores i senyors, prepareu-vos per al MCL32", ha publicat l'equip britànic a les xarxes socials, tot i acompanyant l'anunci amb l'etiqueta #ChangeYourName ("Canvia't de nom") i un vídeo de 10 segons molt vistós en el qual, de moment, no han volgut mostrar el cotxe.

És la primera vegada des del 1981 que el nom del cotxe de l'escuderia de Woking no comença per les inicials MP, una estratègia que havia adoptar Ron Dennis, l'antic president i director executiu de l'entitat, quan va arribar a la Fórmula 1 amb l'equip Malrboro Project Four i es va unir a McLaren Racing.

El primer monoplaça que es va batejat amb aquestes sigles, l'MP4-1, el va conduir John Watson al Gran Premi de l'Argentina del 1981, mentre que l'últim, l'MP4-31, el van portar Alonso i Jenson Button l'any passat.

A més del canvi de nom, McLaren presentarà la nova decoració del seu monoplaça per a la temporada 2017 el proper 24 de febrer, quan es deixi veure al Circuit de Catalunya.

Anar al contingut