Futbol

Mazzone, extècnic de Guardiola, veu el de Santpedor entrenant a Milà la pròxima temporada

Guardiola podria entrenar a Milà, la pròxima temporada, segons Carlo Mazzone -va ser tècnic del de Santpedor al Brescia-. Mazzone ha explicat que va tenir una conversa telefònica amb Guardiola, i aquest li va dir que l'aniria a veure aviat. Llavors, Mazzone li va preguntar a l'extècnic del Barça si ho faria com a "turista o com entrenador". La resposta de Guardiola, segons Mazzone, va ser que el visitaria "per les dues coses".
Guardiola podria entrenar a Milà, la pròxima temporada, segons Carlo Mazzone -va ser tècnic del de Santpedor al Brescia-. Mazzone ha explicat que va mantenir una conversa telefònica amb Guardiola i aquest li va dir que l'aniria a veure aviat. Llavors, Mazzone li va preguntar a l'extècnic del Barça si ho faria com a "turista o com entrenador". La resposta de Guardiola, segons Mazzone, va ser que el visitaria "per les dues coses".

Arran d'aquestes declaracions de Mazzone, la premsa italiana situa Guardiola entrenant a Milà, sigui l'Inter o el Milan, la pròxima campanya. Entre les paraules de Mazzone, s'hi recull que la possibilitat de veure el de Santpedor comprant una casa al llac de Como, ja que Milà és la ciutat més propera amb clubs de futbol més importants.

Tant l'Inter com el Milan són dos dels clubs interessats en Guardiola, un cop acabi l'any sabàtic que està fent a Nova York.

Mazzone, però, insisteix que no hi ha res segur i que això són sensacions seves arran de la conversa telefònica.