Mayweather contra Manny Pacquiao: un cop baix? (Reuters)
Boxa

Mayweather acusa Pacquiao de ser un covard i nega que hi pugui haver un combat de revenja

El campió nord-americà està enfurismat arran de la lesió del filipí, una lesió que podria restar mèrit a la seva victòria

Actualitzat

El campió mundial del pes "welter", Floyd Mayweather Jr., ha carregat durament contra Manny Pacquiao, el seu rival en l'anomenat "combat del segle", que es va disputar dissabte passat a Las Vegas, amb resultat victoriós als punts per al nord-americà.

Segons ha transcendit per l'avanç d'una entrevista que la cadena Showtime emetrà aquest cap de setmana, Mayweather està molt decebut per les notícies relacionades amb el boxador filipí que han sorgit des del final del combat. Pacquiao s'ha operat d'una lesió a l'espatlla que, segons va revelar, se li va reproduir en el tercer assalt. Aquest problema físic podria haver afectat el seu rendiment i els experts van observar que, efectivament, en el global de la lluita, va llançar menys cops del que és habitual en ell.

Mayweather, que ja va ser acusat d'haver donat un mal espectacle a causa d'una estratègia conservadora, veu així una mica més amenaçat el prestigi del triomf i ha reaccionat amb virulència. "Tot són excuses; el vaig veure fort i ràpid, tant amb la mà dreta com amb l'esquerra. Ell va perdre i ho sap. L'únic que aconsegueix amb tot plegat és que li perdi el respecte".

En un principi, Mayweather havia deixat la porta oberta a concedir un combat de revenja a Pacquiao d'aquí a un any, però sembla que ha canviat d'idea: "En aquest moment, no, perquè és un perdedor i un covard".

Als 38 anys, Floyd Mayweather ha guanyat els 48 combats que ha disputat i ja ha avançat que tornarà a lluitar dissabte. Si guanya, es retirarà invicte havent igualat el rècord de 49-0 de Rocky Marciano. El dubte, ara, és saber si s'hi tornarà a repensar, pel que fa a Pacquiao: una victòria en la revenja d'aquí a un any el faria passar al davant del boxador més llegendari de la història.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut