El belga Maxime Martin celebra la seva sorprenent "pole" a Moscou.
El belga Maxime Martin celebra la seva sorprenent "pole" a Moscou.
Automobilisme

Maxime Martin sorprèn els favorits i s'emporta la "pole position" del DTM a Moscou

Maxime Martin, al volant d'un BMW, ha sorprès els teòrics favorits i s'ha emportat la "pole position" en la cinquena prova de la DTM, el campionat alemany de turismes, que aquest cap de setmana es disputa a Moscou. Martin ha estat el més ràpid de la sessió de qualificació al davant de Bruno Spengler (BMW) i Nico Müller (Audi). Miquel Molina sortirà vuitè i Dani Juncadella ho farà des de la quinzena posició.

Actualitzat

Maxime Martin, al volant d'un BMW, ha sorprès els teòrics favorits i s'ha emportat la "pole position" en la cinquena prova de la DTM, el campionat alemany de turismes, que aquest cap de setmana es disputa a Moscou.

El pilot belga ha estat el més ràpid de la sessió de qualificació al davant de Bruno Spengler (BMW), tots dos només separats per 19 mil·lèsimes de segon i Nico Müller (Audi), ha estat tercer. Marco Wittman, l'actual líder del campionat, ha fet el setè millor registre, mentre que els dos pilots catalans que competeixen en aquest certamen han quedat més endarrerits. Miquel Molina sortirà vuitè i Dani Juncadella, després d'una setmana intensa a Silverstone amb l'equip Force India de Fórmula 1, s'ha retrobat amb el seu Mercedes. Ha passat a la Q2, ha estat el segon classificat de l'equip de Stuttgart i ocuparà la quinzena posició en l'engraellat.

Aquest diumenge, a partir de les 13.30 del migdia, tots els aficionats al motor podran seguir la cursa en directe per Esport3 i també per la nostra web Esport3.cat.

Anar al contingut