Koke, Jordi Alba, Daniel Carvajal i Saúl Ñíguez (EFE)

Màxima igualtat a Düsseldorf entre Alemanya i Espanya (1-1)

Ter Stegen i Jordi Alba han disputat els 90 minuts; Gerard Piqué, 50, i Andrés Iniesta, 45

Xavi TorresActualitzat

Tant els de Joaquim Low com els de Julen Lopetegui, fidels al seus estils, han disputat la possessió de la pilota des del xiulet inicial, però han estat els espanyols els primers a crear perill. De fet, en la primera aproximació, Iniesta ha servit una pilota interior al davanter del València Rodrigo que, davant la mitja sortida de Ter Stegen, l'ha batut per dalt. Era el minut 5 i Espanya s'avançava en el marcador. Els alemanys han buscat la igualada abans del descans amb xuts d'Hector (minut 9), des de la llarga distància, i de Werner (22'), en una acció d'un contra un amb De Gea. Finalment, a 10 minuts del descans, el jugador del Bayern Muller ha empatat gràcies a un gran xut des de fora l'àrea que ha entrat per l'escaire. 1 a 1 al descans.

A la segona part, el rosari de canvis han distret les dues seleccions. En aquest període, s'han de destacar tres grans ocasions locals: un xut perillós de Draxler (46') i un altre de Gundogan (55'), tots dos amb bona resposta de De Gea, i una rematada de Hummels al travesser (67') en una pilota parada servida per Kroos. Per la selecció d'Espanya, només una oportunitat de gol, claríssima, amb passada de la mort d'Alba i rematada d'Isco (55') que ha salvat miraculosament Ter Stegen.

Pel que fa als jugadors del Barcelona, poc desgast i cap incidència. Ter Stegen i Jordi Alba han disputat els 90 minuts; Gerard Piqué, 50, i Andrés Iniesta, tot just 45.