Vicenzo Nibali en una imatge d'arxiu.
Ciclisme

Maxim Belkov del Katusha guanya en solitari la novena etapa del Giro i Nibali continua de líder

Maxim Belkov del Katusha ha guanyat en solitari la novena etapa del Giro i Nibali continua de líder. El rus ha aprofitat les seves cartes per marxar d'un grup de 12 corredors que han protagonitzat l'escapada del dia. Al final ha entrat a l'arribada a Florència, després de 170 quilòmetres i 4 ports de muntanya, l'últim, un de 4a categoria situat a 10 quilòmetres de l'arribada. A més de quaranta segons ha arribat el colombià Betancourt i a un minut el grup dels favorits amb Vincenzo Nibali, que es manté com a líder.

Actualitzat
Maxim Belkov, del Katusha, ha guanyat en solitari la novena etapa del Giro i Nibali continua de líder. El rus ha aprofitat les seves cartes per marxar d'un grup de 12 corredors que han protagonitzat l'escapada del dia. Al final ha entrat a l'arribada a Florència, després de 170 quilòmetres i 4 ports de muntanya, l'últim, un de 4a categoria situat a 10 quilòmetres de l'arribada. A més de quaranta segons ha arribat el colombià Betancur i a un minut el grup dels favorits amb Vincenzo Nibali que es manté com a líder.

L'etapa ha passat factura al guanyador de l'any passat Ryder Hesjedal, que ha perdut poc més d'un minuts amb la resta de favorits, inclòs el britànic Bradley Wiggins, que ha tornat a connectar amb el grup principal després de despenjar-se més d'un minut per culpa de la pluja, novament protagonista de la jornada, que ha fet prendre moltes precaucions en els descensos.

Aquest dilluns és jornada de descans al Giro, que rependrà la competició dimarts, amb el primer final d'alta muntanya dels sis que té aquesta edició.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut