Moment en què Max Verstappen supera Lewis Hamilton (Reuters)
Fórmula 1

Max Verstappen s'imposa en el Gran Premi de Malàisia i Lewis Hamilton és més líder

El pilot holandès ha dominat per complet la cursa, Hamilton ha acabat segon, i Vettel, quart, després d'una gran remuntada

Actualitzat

L'endemà del seu vintè aniversari, Max Verstappen ha ofert una lliçó de conducció per adjudicar-se la seva primera cursa de la temporada –i segona de la seva carrera–, el Gran Premi de Malàisia. Però el pilot de Red Bull no ha estat l'únic triomfador a Sepang. Lewis Hamilton (Mercedes) s'ha assegurat el segon lloc per augmentar l'avantatge al capdavant del Mundial sobre Sebastian Vettel –281 punts per 247–, i el pilot de Ferrari, que sortia des de l'últim lloc de la graella, ha protagonitzat una gran remuntada per acabar quart.

A la part final de la cursa, Vettel fins i tot ha amenaçat el tercer lloc de Daniel Ricciardo (Red Bull), que finalment ha resistit i ha permès el doblet de Red Bull al podi. Si l'equip austríac ha estat el millor a Sepang, Ferrari ha patit un nou contratemps quan Kimi Räikkönen no ha pogut prendre la sortida per un problema mecànic.

Fernando Alonso ha acabat onzè, fora de la zona dels punts, mentre que Carlos Sainz ha hagut d'abandonar quan havia completat 30 voltes.

Anar al contingut