Marina Bay
Una imatge àeria del circuit de Marina Bay, un cop ja s'ha fet de nit (EFE)
Motor

Max Verstappen pren la iniciativa en el primer entrenament lliure del GP de Singapur

Ricciardo i Vettel també s'avancen als Mercedes en la primera sessió nocturna a Marina Bay; Sainz ha estat setè i Alonso, onzè

Actualitzat

La primera presa de contacte amb el circuit de Marina Bay ha donat la promesa que el Gran Premi de Singapur pot ser un dels més competits de la temporada de Fórmula 1. En una sessió que, com és habitual en aquesta cirta, ha començat de dia i s'ha acabat de nit, el Red Bull han pres el protagonisme i Max Verstappen ha estat el pilot més ràpid, amb un 1.48,2, seguit pel seu company Daniel Ricciardo, a només mitja dècima.

Sebastian Vettel també s'ha interposat en el domini dels Mercedes i ha estat tercer, a més de quatre dècimes. Lewis Hamilton ha estat quart, ja passat el mig segon de diferència, i Nico Rosberg ha pogut ser cinquè, tot i que ha tingut una topada frontal contra les proteccions en el revolt 18, que, afortunamdament, és dels més lents del circuit. L'alemany no s'ha fet cap mal, però el cotxe ha quedat inutilitzable i obligarà els seus enginyers a treballar de valent per tenir-lo a punt en el segon entrenament.

Carlos Sainz ha començat amb força i ha marcat el setè millor temps, i Fernando Alonso ha estat onzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut