Motor

Max Verstappen i Daniel Ricciardo deixen enrere els Mercedes en el tercer lliure del GP dels Estats Units

Kimi Räikkönen s'ha situat tercer i ha relegat Lewis Hamilton i Nico Rosberg als llocs quart i cinquè; Alonso ha estat desè, i Sainz, quinzè

Actualitzat

La tercera i última sessió d'entrenaments lliures ha obert un canvi de tendència inèdit al Gran Premi dels Estats Units. Els dos Red Bulls han rodat més ràpids que els Mercedes, suposadament invencibles. Max Verstappen, amb 1.36,766, ha fet el millor temps, i el seu company Daniel Ricciardo ha estat segon, després d'haver liderat una gran part de la tanda. A més, el Ferrari de Kimi Räikkönen ha estat tercer, amb la qual cosa Lewis Hamilton i Nico Rosberg han estat quart i cinquè, respectivament, a set dècimes i a un segon de Verstappen.

La pràctica ha estat marcada per una sortida de pista de Pascal Wehrlein, que s'ha quedat encallat a la grava i ha obligat a fer alçar la bandera vermella durant prop de deu minuts. Això ha fet perdre voltes a molts pilots i ha alterat els plans de prova de pneumàtics a molts equips, la qual cosa podria explicar el rendiment final dels Mercedes. En tot cas, els Red Bulls sortiran com a favorits en la classificació d'aquest mateix dissabte al Circuit de les Amèriques.

Més enrere, Fernando Alonso ha acabat desè, en una clara progressió, després d'haver estat gairebé totes les pràctiques al voltant del lloc 15, que és el que finalment ha correspost a Carlos Sainz.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut