Max Verstappen ha protagonitzat una brillant estrena al Mundial de F1 (Reuters)
Fórmula 1

Max Verstappen i Carlos Sainz, els que més avançaments han fet l'any 2015

Els pilots de Toro Rosso han estat els que més i millor han atacat els rivals que els precedien. Els de Mercedes, que han comandat gairebé totes les curses, els que menys

Actualitzat

Els debutants Max Verstappen i Carlos Sainz han sigut els pilots que més avançaments han fet durant el Mundial del 2015, segons les estadístiques publicades per Pirelli, proveïdora oficial de pneumàtics del campionat.

Durant les vint curses del Mundial es van produir un total de 509 avançaments, i Toro Rosso s'ha destacat com l'equip que més n'ha fet, comptant els 49 de Verstappen i els 45 de Sainz.

Els que menys han avançat han estat els pilots de Mercedes, que tampoc els han necessitat: anant al capdavant en gairebé totes les curses, Lewis Hamilton i Nico Rosberg han completat només sis avançaments en total. En contrapartida, també han sigut els que n'han patit menys: tres cadascun.

El que més avançaments ha fet en una sola cursa és Sebastian Vettel (Ferrari), que va completar amb èxit tretze maniobres al Gran Premi del Canadà.

Tot i el seu any per oblidar a McLaren, Fernando Alonso s'ha destacat per ser el pilot que més posicions ha guanyat en les primeres voltes de les curses, amb un total de 28.

 

Anar al contingut