Esteban Ocon va rebre la visita d'un irat Verstappen al final de la cursa
Fórmula 1

Max Verstappen, condemnat a dos dies de serveis públics per empènyer Esteban Ocon

El pilot holandès ha estat sancionat per empènyer Esteban Ocon, que, segons ell, li va impedir el triomf al Gran Premi del Brasil

Actualitzat

Max Verstappen haurà de pagar amb dos dies de servei a la comunitat el seu comportament antiesportiu al final del Gran Premi del Brasil, quan va anar a recriminar una maniobra temerària a Esteban Ocon. El pilot holandès estava a punt de guanyar la cursa quan Ocon, amb volta perduda, va dificultar el pas al pilot de Red Bull de tal manera que els dos cotxes es van tocar,  i Verstappen va quedar relegat al segon lloc, darrere Lewis Hamilton per culpa de l'incident.

Al final de la cursa, Verstappen va anar a recriminar a Ocon la seva maniobra, arribant a empènyer-lo. Després d'escoltar les versions dels dos pilots, els comissaris de la FIA van decidir imposar el càstig a Verstappen al·legant que "els esportistes d'elit estan obligats a comportar-se d'una manera apropiada i de servir de model a altres pilots de tots els nivells. Lamentablement, no ha estat el cas de Verstappen".  

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut