Maverick Viñales
Maverick Viñales és un dels pilots més competitius en la pretemporada de MotoGP (yamahamotogp.com)
Motor

Maverick Viñales torna a ser el més ràpid en els últims entrenaments de MotoGP a Qatar

Dani Pedrosa fa el tercer millor temps i Jorge Lorenzo, amb el quart, comença a mostrar el progrés de la Ducati. Marc Márquez ha estat desè.

Actualitzat

Per segon dia consecutiu, Maverick Viñales ha estat el pilot més ràpid en els entrenaments de MotoGP que es fan al circuit de Losail, a Qatar. La d'aquest diumenge ha estat la tercera i última jornada i l'empordanès ha acabat davant d'Andrea Dovizioso i de Dani Pedrosa.

Viñales ha marcat un temps d'1:54,330, 125 mil·lèsimes inferior al que va aconseguir dissabte i el millor registre dels tres dies. Ha superat Dovizioso en 71 mil·lèsimes a Dovizioso, i Pedrosa en 139.

Al darrere dels primers, han seguit Jorge Lorenzo i la seva nova Ducati, que ha donat mostres de millora en acabar quart a 189 mil·lèsimes, i Álvaro Bautista, cinquè, a 384.

L'actual campió del món, Marc Márquez, ha acabat en el desè lloc -just al davant de Valentino Rossi-, a 660 mil·lèsimes de Viñales. I més enrere, Àlex Rins ha estat 14è; Aleix Espargaró, 15è; Tito Rabat, 20è, i Pol Esparagaró, 22è.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut