Aquesta és la dissetena victòria de Viñales i la primera al Mundial de MotoGP (EFE)
MotoGP

Maverick Viñales s'apunta, al Circuit de Silverstone, la seva primera victòria en MotoGP

El pilot de Roses ha estat el just guanyador del GP de la Gran Bretanya, seguit de Crutchlow i Rossi. Les mirades, però, han estat centrades en Marc Márquez, que ha protagonitzat dues batalles per accedir al podi, primer contra Rossi i després contra Crutchlow, per acabar en quarta posició.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'inici de la cursa de MotoGP del Gran Premi de Gran Bretanya ha estat accidentada. Quan encara no s'havia completat una volta, Pol Espargaró i Loris Baz han patit un aparatós accident que ha obligat a treure la bandera vermella i parar la cursa. Després de l'ensurt, els dos pilots han estat traslladats a l'hospital i la la prova ha tornat a començar.

La cursa ha estat molt intensa a la capçalera. Maverick Viñales, líder indiscutible, ha vist pel retrovisor una aferrissada batalla entre Ianonne, Rossi, Márquez i Crutchlow, que lluitaven a cada corba per aconseguir un esglaó al podi. A falta de cinc voltes Ianonne ha anat pel terra i el protagonisme de la cursa se l'han emportat Valentino i Rossi i Marc Márquez. Tots dos pilots han iniciat una batalla per la tercera plaça, que ha centrat totes les mirades.

Márquez, a tres voltes del final de la cursa ha aconseguit passar a Rossi i escapar-se per iniciar una nova batalla, la de la segona plaça contra Cal Crutchlow. El britànic no ha posat les coses fàcils al de Cervera, que s'ha precipitat i finalment ha sortit de pista perdent tres places de cop (fins a situar-se cinquè darrera de Dani Pedrosa). Márquez ha passat el seu company d'equip per aconseguir finalment una quarta plaça, insuficient per pujar al podi. El de Cervera es manté líder del Mundial amb 210 punts i Rossi, segon amb 160.

Aquesta és la 17ena victòria de Viñales i la primera al Mundial de MotoGP. Amb aquesta victòria del pilot de Roses, ja són set els guanyadors de les set proves que s'han disputat del Mundial, tots diferents.

 

 

 

 

Anar al contingut