Maverick Viñales ha dominat els entrenaments d'aquest dilluns a Jerez (EFE)
Motociclisme

Maverick Viñales fa el millor temps en els entrenaments a Jerez l'endemà del GP d'Espanya

El pilot català de Yamaha ha estat el més ràpid de la jornada seguit de molt a prop per Marc Márquez i Dani Pedrosa

Actualitzat

Maverick Viñales (Yamaha) ha fet aquest dilluns el millor temps en una jornada d'entrenaments al Circuit de Jerez dels pilots del Mundial de MotoGP, un dia després de la disputa en aquest escenari del Gran Premi d'Espanya, quarta prova del campionat del món.
   
Amb una temperatura de 30 graus, Viñales ha completat un total de 84 voltes i ha aturat el crono amb un temps d'1:38.635 en la seva millor volta. En segona posició d'aquests entrenaments s'ha situat Marc Márquez (Honda), a només dues mil·lèsimes del temps de Viñales, i tercer ha estat Dani Pedrosa amb un registre d'1:38.716.
   
El quart millor temps de la jornada ha estat per a un altre pilot català, Aleix Espargaró (Aprilia), amb 1:38.999, seguit per l'italià Andrea Dovizioso (Ducati), cinquè, amb 1:39.030. En sisena posició s'ha classificat el seu company d'equip, Jorge Lorenzo, amb 1:39.124; seguit pel britànic Cal Crutchlow (LCR Honda) i Héctor Barberá (Ducati Avintia).   

Per la seva banda, el nou vegades campió del món i actual líder del Mundial, l'italià Valentino Rossi (Yamaha), ha acabat molt endarrerit i només ha pogut fer el 21è registre, en marcar una millor volta d'1:40.463 en el millor dels 62 girs que ha donat al traçat andalús.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut