Maverick Viñales (Foto: @maverickmack25)
Maverick Viñales (Foto: @maverickmack25)
MotoGP

Maverick Viñales es refà d'una caiguda i marca el millor temps dels entrenaments de divendres del GP d'Alemanya

El pilot català ha hagut de canviar de moto durant la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi d'Alemanya a causa d'una caiguda, però tot i això ha marcat el millor temps d'aquest divendres

Actualitzat

Maverick Viñales (Suzuki GSX-RR) ha estat el gran protagonista de la segona sessió d'entrenaments d'aquest divendres corresponent al Gran Premi d'Alemanya; s'ha refet d'una caiguda i ha acabat liderant la classificació provisional.

El pilot de Roses ha caigut en el temut revolt 11 del circuit de Sachsenring, el mateix on a la primera sessió ha anat per terra Jorge Lorenzo (Yamaha). La seva moto n'ha sortit molt malmesa, però el pilot, sense danys de consideració, ha tornat corrent al seu box per agafar la segona moto.

Quan ha tornat a la pista, Viñales ha superat els registres de la resta de pilots i ha tancat aquest primer dia de feina del Gran Premi com el més ràpid en la categoria de MotoGP, al davant de l'italià Andrea Iannone (Ducati Desmosedici) i del líder del Mundial, Marc Márquez (Honda), que durant molta estona ha liderat aquesta segona sessió.

Pel que fa a la resta de pilots catalans de la categoria, Aleix Espargaró (Suzuki GSX-RR) ha marcat el sisè millor temps, el seu germà Pol (Yamaha) el vuitè, Dani Pedrosa (Honda) el quinzè i Esteve "Tito" Rabat (Honda), el dinovè.

Nakagami, sense rival a Moto2

El japonès Takaaki Nakagami (Kalex) ha dominat les dues tandes d'aquest divendres a la categoria de Moto2, totes dues condicionades per la pluja que ha caigut durant els primers minuts. El segon millor temps ha estat el de l'italià Franco Morbidelli (Estrella Galícia 0,0 Kalex) i el tercer, el de l'alemany Jonas Folger (Kalex).

Àlex Rins (Kalex), que a la primera sessió havia estat tercer, ha tancat el divendres a la setena posició. Àlex Márquez (Estrella Galícia 0,0 Kalex) ha estat setzè; Àxel Pons (Kalex), vintè; Isaac Viñales (Tech 3), vint-i-quatrè; Xavier Vierge (Tech 3), vint-i-setè, i Edgar Pons (Kalex), vint-i-vuitè.

Domini italià a Moto3

L'italià Enea Bastianini (Honda) ha marcat el millor temps de la categoria de Moto3 al circuit de Sachsenring, al davant del seu compatriota Romano Fenati (KTM), el més ràpid de la primera sessió però que ha caigut a la segona. Tercer ha estat un altre pilot d'aquesta mateixa nacionalitat, Niccolo Bulega (KTM). El resident a Barcelona Gabriel Rodrigo (KTM) ha ocupat la quarta posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut