Maverick Viñales, el més ràpid entre els favorits
Maverick Viñales, el més ràpid entre els favorits
Motor

Maverick Viñales és el més ràpid en el primer entrenament lliure del GP de l'Argentina de MotoGP

El pilot de Yamaha ratifica el bon moment que el va fer guanyar al Qatar i és dels pocs favorits que ha aconseguit estar al davant a Termas de Río Hondo

Actualitzat

Maverick Viñales ha tornat a marcar les diferències en la presa de contacte amb el Gran Premi de l'Argentina de MotoGP i ha estat el millor del primer entrenament lliure al circuit de Termas de Río Hondo, amb un temps d'1.40,356.

El pilot empordanès ha hagut de lluitar al principi amb els sorprenents debutants Johann Zarco i Jonas Folger, però aviat ha sabut imposar el domini de la seva Yamaha. Finalment, els pilots del Tech 3 han estat tercer i quart, superats per Danilo Petrucci, que ha fet el segon temps, a dues dècimes de Viñales.

Al capdavant, també lluitava Marc Márquez, que començava a treure un bon partit de la seva Honda, però una caiguda lleu a falta de vint minuts l'ha relegat a l'onzè lloc.

Aleix Espagaró ha estat dotzè, i Jorge Lorenzo continua fluix amb la vova Ducati, que només l'ha portat a ser quinzè. Això sí, un lloc abans que Valentino Rossi.

Àlex Rins, visiblement coix -encara es recupera d'una fractura al peu-, ha estat dissetè. Del 18 al 20, han acabat Tito Rabat, Dani Pedrosa i Pol Espargaró.

Baldasarri, en l'últim instant

Lorenzo Baldasarri ha superat Franco Morbidelli en els últims segons de la primera tanda de Moto 2. Aquest últim, de fet, ha manat gairebé tota la sessió, i, abans del final ajustat, Àlex Márquez ha estat l'únic que li ha donat problemes, fins que, a mig entrenament, ha caigut -sense conseqüències físiques- i ja no ha pogut passar del vuitè lloc.

En les últimes voltes, Baldasarri ha reclamat el protagonisme i ha aconseguit el primer lloc per només sis mil·lèsimes. Thomas Luthi ha acabat tercer, ja a dues dècimes.

De la resta de catalans, Xavier Vierge ha estat 11è; Àxel Pons, 14è; Isaac Viñales, 15è, i Èdgar Pons, 23è.

Mir Tampoc afluixa

Joan Mir ha començat la sessió de matí amb la mateixa empenta amb què va començar el mundial. El guanyador al Qatar ha estat el més ràpid en el primer entrenament de Moto3, i ho ha fet amb autoritat, des de les primeres voltes. El seu millor temps, d'1.51,559, l'han seguit Gabriel Rodrigo a dues dècimes, i Nicolò Bulega, a quatre. Arón Canet ha estat novè, i Albert Arenas, 26è.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut