Maverick Viñales (@maverickmack25)
Maverick Viñales (@maverickmack25)
MotoGP

Maverick Viñales domina de forma clara la primera sessió d'entrenaments del Gran Premi de Qatar

El pilot de Yamaha va ser el millor en els entrenaments de pretemporada i, aquest dijous, ho ha tornat a ser en el primer entrenament del Campionat

Actualitzat

Maverick Viñales (Yamaha) ha marcat el millor temps de la primera sessió d'entrenaments de la temporada, la primera, també, del Gran Premi de Qatar, que es disputarà aquest diumenge al circuit de Losail. El pilot de Roses ha superat en 56 centèsimes de segon el vigent campió del món, Marc Márquez (Honda), i ha superat, a més, la seva millor marca del test de pretemporada en aquest mateix circuit. Viñales va ser el més ràpid de la pretemporada, i també ho ha estat en el primer entrenament del curs.

Dani Pedrosa (Honda) ha acabat tercer, a gairebé 9 dècimes. Jorge Lorenzo (Ducati Desmosedici) ha fet el cinquè millor temps, darrere del debutant alemany Jonas Folger (Yamaha). El company de Viñales, l'italià Valentino Rossi, ha estat novè, a gairebé un segon i mig del de Roses. Pel que fa a la resta de pilots catalans, Aleix Espargaró (Aprilia) ha aconseguit la desena posició, Àlex Rins (Suzuki), la divuitena, Tito Rabat (Honda), la vintena i Pol Espargaró (KTM), la vint-i-unena.

El suís Thomas Luthi (Kalex) ha tancat el primer dia d'entrenaments a la categoria de Moto2 amb el millor temps, aconseguit a la primera de les dues sessions que ha realitzat aquesta categoria. A la segona ha caigut, tot i que no ha patit conseqüències físiques. Segon ha estat el japonès Takaaki Nakagami (Kalex). Àlex Márquez (Kalex) ha acabat cinquè, liderant la participació catalana. Àxel Pons (Kalex) ha estat novè. 

A Moto3, categoria que també ha realitzat dues sessions d'entrenament aquest dijous, el més ràpid ha estat l'alemany Philipp Oettl (KTM). Com Luthi a Moto2, també ha fet la seva millor volta a la primera tanda. L'argentí Gabriel Rodrigo (KTM) ha fet el tercer millor temps, però la seva bona feina no tindrà continuïtat per culpa de la caiguda al final de la primera de les dues sessions on s'ha trencat la clavícula.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut