Maverick Viñales, durant la tercera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP
MotoGP

Maverick Viñales domina amb mà de ferro els tercers entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar

El pilot català ha estat el més ràpid, al davant d'Andrea Iannone i Marc Márquez, i es confirma com el gran favorit per adjudicar-se la primera "pole position" de la temporada

David CarballoActualitzat

Maverick Viñales ha dominat amb mà de ferro la tercera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi de Qatar. El pilot català ha tornat a ser el més ràpid per davant d'Andrea Iannone i Marc Márquez, segon i tercer, i s'ha confirmat com el gran favorit per adjudicar-se la "pole position" en la qualificació.

Viñales, cinquè en uns segons lliures dominats de forma sorprenent per Scott Redding, s'ha refet d'una caiguda en la sessió anterior per firmar el millor registre al circuit de Losail. Pel que fa a la resta de favorits, Dani Pedrosa ha estat setè i Valentino Rossi, desè, mentre que Jorge Lorenzo no ha tingut un bon debut amb Ducati i només ha pogut ser dotzè.

La resta de pilots catalans de la categoria reina han acabat més endarrerits amb Aleix Espargaró quinzè, Àlex Rins divuitè, Tito Rabat dinovè, i Pol Espargaró vint-i-dosè.

Franco Morbidelli, el més ràpid a Moto2

Franco Morbidelli ha estat el més ràpid en la tercera i última sessió d'entrenaments lliures de Moto2. El pilot italià ha dominat la jornada després de mantenir un intens frec a frec amb Àlex Márquez, que finalment ha estat segon just al davant de Danny Kent i Thomas Luthi. El germà petit del tro de Cervera s'ha confirmat com un dels candidats a fer la "pole position" en la qualificació d'aquest dissabte. 

Jorge Martín domina en Moto3

Jorge Martín ha dominat la tercera i última sessió d'entrenaments lliures de Moto3. El pilot madrileny s'ha confirmat com un dels grans candidats a obtenir la primera "pole position" de la temporada i ha estat el més ràpid davant de l'italià Romano Fenati i l'alemany Philip Oettl. El valencià Arón Canet ha estat setè, el mallorquí Joan Mir ha acabat setzè i Albert Arenas, l'únic pilot català en aquesta cilindrada, ha estat vintè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut