Mauro Icardi somriu durant la roda de premsa al Camp Nou (Reuters)
Lliga de Campions

Mauro Icardi: "Tornar a Barcelona és especial perquè és on va començar la meva carrera futbolística"

El davanter argentí de l'Inter de Milà s'ha mostrat ambiciós i il·lusionat per poder jugar al Camp Nou contra un rival on va començar la seva carrera futbolística

Actualitzat

L'Inter de Milà s'ha entrenat a Itàlia just abans de viatjar a Barcelona, on ha aterrat a primera hora de la tarda. Només arribar, els jugadors han volgut trepitjar la gespa del Camp Nou per comprovar si està en bon estat. L'Inter ha viatjat sense un dels seus jugadors més importants, Nainggolan, lesionat en un turmell. Entre els 19 convocats sí que hi figuren Perisic i Brozovic, tot i que han arrossegat molèsties els últims dies.

La gran estrella del conjunt "nerazurro", el davanter argentí Mauro Icardi, ha admès en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres que per a ell jugar al Camp Nou sempre és especial pel seu passat al futbol base del Barça.

"Tornar a Barcelona i al Camp Nou és especial perquè és on va començar la meva carrera futbolística. Serà molt emocionant jugar contra el Barça, conscients que fan un gran futbol. Però no venim d'espectadors, venim a guanyar."

Per la seva banda, el defensa brasiler Joao Miranda, exjugador de l'Atlètic de Madrid, ha admès que sense Messi tenen més possibilitats de guanyar al Camp Nou.

"Sense Messi tenim una mica més de possibilitats, tot i que el Barça no és només Messi. Tenim qualitat per guanyar. Sabem la dificultat d'un grup tan fort. Serà un partit molt important en què hem de sumar. Si guanyem els tres punts estarem gairebé classificats. Jugar contra rivals tan importants és un repte, encara que no hi sigui Messi hi ha jugadors per marcar la diferència."

Anar al contingut