Lliga de Campions

Maurizio Sarri: "És gairebé impossible remuntar, però intentarem tocar els collons al Reial Madrid"

L'entrenador del Nàpols ha traspassat tota la pressió als blancs i ha apel·lat a la màgia de San Paolo per intentar capgirar l'eliminatòria després del 3 a 1 advers de l'anada al Bernabéu

Actualitzat

L'entrenador del Nàpols, Maurizio Sarri, ha admès en la roda de premsa prèvia al partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid que remuntar el 3 a 1 advers de l'anada al Bernabéu és gairebé impossible però que el seu equip intentarà donar la sorpresa. "És gairebé impossible remuntar un 3 a 1 contra el Madrid. Però intentarem posar-li les coses difícils i tocar-li els collons", ha assegurat  de manera gràfica.

El tècnic napolità ha traspassat tota la pressió al Reial Madrid i ha apel·lat a la màgia de San Paolo per intentar capgirar l'eliminatòria. "He sentit parlar de pressió, i tota és per al Reial Madrid perquè són campions de tot, són els més rics i han de passar ells. Tenim l'afició campiona del món i ho veurà tot Europa. Serà un ambient impossible", ha advertit.

Per la seva banda, el capità del Nàpols, l'eslovac Marek Hamsik, ha afirmat que el seu equip no acostuma a fallar en les cites importants al seu estadi tot i admetre l'entitat del rival. "Hem d'atacar tot i que també cal anar amb compte en la defensa. El Nàpols gairebé mai falla en aquests partits a casa i estarem molt concentrats", ha analitzat.

Hamsik ha admès que el duel contra el Reial Madrid serà especial per a tots els que formen part del club napolità i ha assegurat que "és un gran partit, ens ha de motivar. Cal gaudir, és un gran duel contra grandíssims campions, contra l'equip més guanyador del món. Hem de gaudir, nosaltres i el públic. Serà especial per a ells també. Estic ansiós per jugar".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut