Mauricio Pellegrino admet que el Barça no li posarà les coses fàcils a l'Alabès a la final de Copa (@Alaves)
Copa

Mauricio Pellegrino: "Estem preparats per jugar una final contra el FC Barcelona"

L'entrenador argentí del club de Vitòria ha admès que han de dosificar la motivació per no perdre la concentració ara que estan a punt de jugar la final de Copa

Actualitzat

L'Alabès ultima els preparatius abans d'enfrontar-se a la final de Copa amb el FC Barcelona (dissabte, 27 de maig, en directe per TV3 a les 21:30). A la roda de premsa, l'entrenador del club basc, Mauricio Pellegrino, s'ha mostrat prudent, però molt motivat alhora: "És la meva primera final com a entrenador i per a mi és un gran estímul i em costa molts esforços dosificar la il·lusió entre els meus jugadors". 

Conscient de la dificultat de jugar una final contra un equip de l'entitat del Barça, l'entrenador de l'equip de Vitòria prefereix traslladar la pressió al conjunt blaugrana, que, de moment, ja se li ha escapat la Lliga i la Champions: "El Barça ha tingut un rendiment tan alt, però allà s'han quedat. Pot semblar que només optar a la Copa sigui una cosa menor, però estic convençut que no ens ho posaran gens fàcil. Han lluitat fins al final en tot."

L'entrenador argentí sap que la clau de l'èxit o del fracàs passa per la concentració, per no deixar-se impressionar pel fet d'estar a un pas de fer història. Pellegrino vol que els seus jugadors saltin al terreny de joc i facin el que saben fer, jugar a futbol: "Necessitem fer un partit molt complet per tenir possibilitats. Hem d'estar molt atents des de l'inici. Ens tocarà córrer, però nosaltres correm molt i bé. Som treballadors, competim bé i estem preparats per aguantar".

 

Anar al contingut