Mattioni es va retirar, lesionat, amb llitera.
Espanyol

Mattioni té un petit trencament al bessó i està pendent de més proves per saber el temps de baixa

El lateral brasiler de l'Espanyol Felipe Mattioni té un petit trencament miotendinós al bessó intern de la cama esquerra, segons ha informat el club blanc-i-blau, i se sotmetrà a noves proves mèdiques en els pròxims dies per saber l'abast de la lesió.

Actualitzat
El lateral brasiler de l'Espanyol Felipe Mattioni pateix un petit trencament miotendinós al bessó intern de la cama esquerra, segons ha informat el club blanc-i-blau, i se sotmetrà a noves proves mèdiques en els pròxims dies per conèixer l'abast de la lesió.
  
Els metges, una vegada realitzin una ressonància, establiran el seu pla de recuperació i determinaran el període de baixa del futbolista brasiler, que va ser titular contra el València i va haver de retirar-se del camp en llitera. Els metges esperen descartar problemes al soli, cosa que complicaria la lesió.
 
D'una altra banda, el davanter italià Samuele Longo ha visitat aquest diumenge els fisioterapeutes de l'Espanyol, a Barcelona, després de patir la setmana passada una luxació a l'espatlla dreta. Longo tornarà aquest dilluns a Itàlia per examinar-se amb els metges de l'Inter de Milà, club que el va cedir l'estiu passat.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut