Futbol

Mattioni: "Han estat dos anys molt durs però ara em trobo amb moltes ganes"

Felipe Mattioni va deixar enrere, en el partit solidari entre la selecció de l'Alt Empordà i l'Espanyol, el calvari de dos anys sense jugar per culpa de les lesions. "Han estat dos anys molt durs, però ara mateix em trobo amb moltes ganes", va dir el lateral blanc-i-blau, que espera anar entrant sense pressa a la dinàmica de l'equip.

Actualitzat
Felipe Mattioni va deixar enrere, en el partit solidari entre la selecció de l'Alt Empordà i l'Espanyol, el calvari de dos anys sense jugar per culpa de les lesions. "Han estat dos anys molt durs, però ara mateix em trobo amb moltes ganes".

El lateral dret de l'Espanyol Felipe Mattioni s'ha mostrat il·lusionat després de tornar a vestir-se de curt encara que sigui en un amistós -en un partit benèfic a Figueres- després del seu calvari amb les lesions, i ha recordat que "han estat dos anys molt durs".

Mattioni va fitxar per a l'Espanyol en la temporada 10-11 procedent del Mallorca. En un dels seus primers partits amb l'equip blanc-i-blau, a l'agost del 2010, es va lesionar el lligament creuat del genoll esquerre, i al setembre del 2011 va tornar a patir una lesió idèntica, però aquesta vegada al genoll dret. Sempre ha treballat sota un control específic.

Tornada sense pressa

L'hispanobrasiler ha insistit que no precipitarà la seva tornada. "Sense pressa m'aniré introduint a l'equip. A poc a poc he de guanyar-me la confiança de l'entrenador i de la resta. Ara mateix em trobo amb moltes ganes i estic molt content per haver disputat l'amistós", ha comentat.

De la seva banda, Mauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, ha destacat la importància del seu retorn: "Tornar a jugar és molt bo per a ell a nivell anímic. La seva última participació va ser en el Trofeu Carranza i d'això fa molt temps. Encara li queda, però que s'estigui recuperant és molt important per a ell i per a l'equip".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut