Golf

Matteo Manassero, campió al Castelló Masters amb només 17 anys i 188 dies

Matteo Manassero ha batut tots els rècords de precocitat al circuit europeu de golf. Amb només 17 anys i 188 dies, l'italià s'ha emportat la victòria en el Castelló Masters i s'ha convertit en el campió més jove de la història del Tour europeu. Manassero ha firmat una targeta final de 67 cops i s'ha imposat amb quatre cops d'avantatge sobre el segon classificat, l'espanyol Ignacio Garrido. D'aquesta manera, Manassero ha superat el registre anterior, que estava en possessió del neozelandès Danny Lee, que es va adjudicar el Jonnie Walker Classic el 2009 amb 18 anys i 213 dies.

Amb el seu triomf a Castelló, l'italià s'ha convertit en el tercer jugador més jove que aixeca un trofeu en els grans circuits del golf mundial. El més precoç és el japonès Ryo Ishikawa, que amb 15 anys i 245 dies va guanyar el Musingwear Open del 2007 del circuit japonès, seguit pel tailandès Chinnarar Phadungsil, que amb 17 anys i 5 dies es va imposar al Double A International Open, del Tour asiàtic.