Jérémy Mathieu, en el moment de ser substituït durant la Supercopa de Catalunya
Barça

Mathieu s'estarà tres setmanes de baixa per un petit trencament

La lesió del central francès se suma a la de Piqué i deixa Umtiti i Mascherano com a únics centrals del primer equip

Actualitzat

Luis Enrique va decidir preservar la majoria de jugadors del primer equip a la Supercopa de Catalunya per evitar que s'afegissin lesions a les ja existents. Però la seva previsió no va ser suficient: Jérémy Mathieu va haver de ser substituït eleva a cinc el número de jugadors a l'infermeria.

Les proves que se li han fet aquest dimecres al central francès confirmen un petit trencament en el sdoli de la cama dreta, fet que implica unes tres setmanes de baixa.

L'absència de Mathieu revesteix més importància pel fet que Gerard Piqué també està actualment lesionat i deixa l'equip amb només dos centrals, Umtiti i Mascherano, per als pròxims partits. També estan de baixa actualment el porter Cillessen, el lateral esquerre Jordi Alba i el migcampista Andrés Iniesta. A més, Rafinha va ser baixa en el partit de Mestalla per una contusió però s'espera que estarà disponible per al pròxim partit.

Després de rebre el Granada aquest dissabte (20.45), el Barça té dos desplaçaments d'alta exigència: al camp del Manchester City (1 de novembre) en la Champions, i al del Sevilla (6 de novembre) en la Lliga.

Anar al contingut