Aleix Vidal i Jérémy Mathieu, els dos únics jugadors de camp del primer equip que s'han entrenat aquest dimecres
Barça

Mathieu s'entrena amb normalitat i estarà a punt per al partit contra l'Alabès

Els tres jugadors disponibles del primer equip s'han entrenat amb el Barça B. Luis Enrique ha anat a Nyon a la trobada d'entrenadors de la UEFA

Actualitzat

Les jornades de partits de seleccions deixen la Ciutat Esportiva del Barça pràcticament buida. Tant, que en la sessió d'aquest dimecres no hi havia ni Luis Enrique. El tècnic blaugrana, però, tenia un motiu de pes: era a la trobada d'entrenadors que organitza anualment la UEFA a Nyon, Suïssa.

Tenint en compte que només hi havia tres jugadors del primer equip disponibles, Aleix Vidal, Masip i Mathieu, tots tres s'han entrenat amb el Barça B, a les ordres de Gerard López.

Mathieu, que dimarts ja es va entrenar amb normalitat, està pendent de rebre l'alta mèdica pròximament. El central francès estarà a disposició de Luis Enrique segur per al pròxim partit del Barça, el 10 de setembre contra l'Alabès, pel qual tampoc es descarta Andrés Iniesta.  

Arda Turan i Rafinha, amb molèsties, s'han exercitat al gimnàs aquest dimecres. En cap dels dos casos es tracta d'un problema rellevant. Mentrestant, els 16 jugadors restants estan repartits pel món amb les seves seleccions.   

Anar al contingut