Piqué, parlant amb Messi en presència de Suárez i Mathieu, en segon terme (Reuters)
Futbol

Mathieu: "Al principi notava Piqué reticent amb mi"

Jérémy Mathieu viu el seu millor moment des que aquest estiu va fitxar pel Barça. El central francès s'ha consolidat a l'eix de la defensa i és un dels centrals més utilitzats, al costat de Gerard Piqué

Actualitzat

Jérémy Mathieu va arribar al Barcelona per no decebre. Ara viu un dels millors moments des que va arribar. A poc a poc el francès ha aconseguit consolidar-se en la defensa blaugrana, és un dels més habituals en la defensa central al costat de Gerard Piqué i marca gols crucials.

Precisament sobre la relació amb el defensa català va parlar en un reportatge del canal televisiu France 2 que es va emetre en el descans de la final de la Copa de la Lliga entre el Bastia i el PSG. Jeremy Mathieu va revelar que "al principi va ser difícil perquè jo notava que Piqué era una mica reticent amb mi".

Tot i això, l'acumulació de partits junts i el gran rendiment com a parella de centrals ha fet que la situació i compenetració entre els dos hagi fet un pas endavant: "Després d'uns quants partits, hem creat una mica de 'feeling' i crec que tot va millor ".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut