Luis Suárez, demanant explicacions a Mateu Lahoz durant l'últim Atlètic-Barça (Reuters)
Futbol

Mateu Lahoz arbitrarà l'Atlètic de Madrid-Barça de la vuitena jornada de Lliga

El col·legiat valencià va dirigir aquest mateix duel en les dues últimes edicions i els dos els va guanyar el Barça per 1-2

Actualitzat

Un cop hagi passat la pausa pels partits de seleccions, la Lliga tornarà amb un partidàs: tot un Atlètic de Madrid-Barça, el primer dels partits grans del campionat que es jugarà, a més, al nou estadi Wanda Metropolitano. Aquest dimecres s'ha conegut qui serà l'àrbitre del matx, que es disputarà el dissabte 14 d'octubre (20.45): serà el mateix que la temporada passada i que fa dos anys. L'encarregat de dirgir el pols entre els de Diego Simeone i els d'Ernesto Valverde serà el col·legiat valencià Antonio Miguel Mateu Lahoz, segons ha avançat el diari "As".

Àrbitre conegut per la seva permissivitat amb el joc físic, al Barça no li ha anat malament en els seus duels precedents al camp de l'Atlètic: en les dues últimes visites es va imposar per 1-2. Clar que també hi ha qui recorda que Mateu Lahoz va arbitrar el Barça-Atlètic de Madrid de la Lliga 2013-14 (1-1), en que hi havia en joc el títol de Lliga, que va caure del cantó dels madrilenys després que a Messi li anul·lessin un gol totalment legal.   

Anar al contingut