Futbol

Materazzi declara davant la FIFA abans de l'acarament amb Zidane

L'italià Marco Materazzi ha comparegut davant de la Comissió Disciplinària de la FIFA per explicar de primera mà l'incident que el central internacional italià va protagonitzar amb Zinedine Zidane en la passada final del Mundial. La FIFA ha volgut escoltar la versió del jugador de l'Inter de Milà sis dies abans que aquest mantingui l'acarament previst amb l'altre protagonista de l'acció, Zidane. Recordem que el capità de la selecció francesa va ser expulsat en la pròrroga de la final del Mundial després que va etzibar un cop de cap al pit a Materazzi. Zidane ha al·legat que Materazzi va insultar greument la seva mare i la seva germana.

Actualitzat

Materazzi no ha volgut donar detalls sobre el contingut de la seva declaració ni tampoc ha volgut fer referència a les possibles sancions que la FIFA li pugui imposar. El representant del jugador, Claudio Vigorelli, ha indicat que la FIFA només hauria de considerar la reacció de Zidane, ja que una sanció sobre Materazzi podria crear un precedent perillós.

Vigorelli ha posat com a exemple protagonitzat per l'italià Francesco Totti, que va ser sancionat a l'Eurocopa 2004 per escopir al danès Christian Poulsen. "Totti va ser sancionat amb quatre partits que després es van reduir a tres i no va passar res amb Poulsen", ha dit Vigorelli. El representant de Materazzi considera que "si volen atacar un jugador pel que pot dir sobre el terreny de joc han de tenir molta cura en el futur, perquè és bastant normal que s'escridassin els uns als altres, especialment en partits de tanta tensió com la final".

Abans de comparèixer davant la FIFA, Materazzi ha reconegut que va insultar Zidane, però no la seva mare, i ha qualificat la reacció de l'internacional francès com "fora de tot ordre".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut