El Manlleu i el Mataró disputaran les semifinals de la Copa de la Reina (fep.es)
Hoquei Patins

Mataró-Manlleu i Gijón-Voltregà són els emparellaments de les semifinals de la Copa de la Reina

Manlleu-Mataró i Gijón-Voltregà són les dues semifinals de la Copa de la Reina que es disputaran aquest dissabte amb l'objectiu d'aconseguir el bitllet per la final que es podrà seguir per Esport3 a partir de les 12.45

El C. P. Manlleu s'ha imposat a l'Igualada H. C. P. per 3-1 en el partit que ha inaugurat la fase final de la Copa de la Reina d'aquest any, que es disputa a Lloret. Les osonenques han tingut la primera ocasió després d'una bona jugada individual d'Anna Casarramona, però la millor oportunitat ha estat per a la igualadina Laura Salvador, que ha errat una pena màxima. Això ha activat el Manlleu, que ha atacat la porteria de Navarrete fins que ha aconseguit posar l'1 a 0 al marcador, mitjançant el gol de Laura Vall, amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, les manlleuenques han deixat l'eliminatòria sentenciada amb els gols de Laia Castro i Yoli Font al minut 31 i 36. Les de l'Anoia han posat tot l'esforç per igualar el partit, però només han pogut arrodonir el marcador amb el gol de Laura Salvador.

El Mataró guanya l'Hoquei Patins Palau

El Banc Mediolanum Mataró ha donat la primera sorpresa de la competició a l'eliminar el Generali Palau (1-0), que era cap de sèrie de la Copa. En un primer temps igualat, les noies del Mataró han aconseguit reduir les diferències entre els dos equips a la Lliga i han posat en dificultats a les de Palau de Plegamans. Tot i que s'ha arribat al descans amb el marcador inicial, a la represa ha estat Xantal Piqué l'encarregada d'anotar l'únic gol de tot el partit. Marta Solé i Carla Fontdeglòria han pogut augmentar el resultat amb dues faltes directes, però la portera Laura Vicente i el pal ho han evitat.

Gijón-Voltregà, l'altre semifinal

L'altra semifinal la jugaran el Gijón -que ha eliminat el Terrassa per 1 gol a 0- i el Voltregà que ha golejat l'Alcorcón. Les osonenques han deixat encarrilat el passi al descans i a la represa, tot i que les madrilenyes han volgut escurçar distàncies ha estat insuficient per evitar la derrota.