Futbol

Massimo Moratti dóna per perdut Mourinho com a entrenador de l'Inter

El president de l'Inter, Massimo Moratti, va confirmar ahir després de sopar amb José Mourinho que el tècnic portuguès deixa el club milanès i ara només pensa en el Reial Madrid. Els mitjans de comunicació italians recullen les paraules de Moratti després del sopar a casa seva al centre de Milà amb Mourinho, que va servir de comiat. A la pregunta de si Mourinho deixava l'Inter, Moratti va contestar: "Crec que sí", va dir després d'afegir, que "el seu comportament era el d'una persona que pensa a marxar al Reial Madrid".

Actualitzat
"Espero que es mantingui una relació interessant amb Mourinho, perquè ell pot donar consells interessants a l'Inter, ja que aquí ha treballat molt bé", va afegir. El propietari de l'equip milanès que, amb Mourinho a la banqueta, acaba de guanyar la Lliga de Campions, la Copa Itàlia i el campionat, va recordar que la rescissió del contracte de l'entrenador portuguès, del qual encara resta un any, és de 16 milions d'euros.

"Tot i que ara no és amb Mourinho amb qui he de parlar", va dir Moratti, amb referència que en els propers dies ell o un emissari de l'Inter hauran de parlar amb el president del Reial Madrid, Florentino Pérez. El president interista va afegir abans de marxar: "De totes maneres, no em deixo prendre el pèl per ningú".

Mourinho va sortir de la residència de la família Moratti sense fer declaracions i només va comentar que li havia agradat molt sopar amb el seu president. Sobre el possible successor del portuguès, tot i que la premsa apunta que serà l'exjugador serbi i ja segon entrenador del club, Sinisa Mihailovic, Moratti va explicar que "encara no hi ha data, ja que és una decisió que s'ha de prendre amb calma". Moratti va assegurar que no coneixia la disponibilitat del seleccionador anglès actual, Fabio Capello, per entrenar l'Inter, però no va negar l'estima que té per l'extècnic del Milan i del Reial Madrid.

Ja ha fet les maletes

Mourinho es va acomiadar dissabte dels seguidors i aquest matí ha anat a recollir les seves coses a la ciutat esportiva de l'Inter. La foto amb els seus fills, Matilde i José, ara, lluirà al seu despatx de Valdebebas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut