Fórmula 1

Massa obté el millor temps en l'inici dels tests a Xest, per davant de De la Rosa i Schumacher

El Ferrari de Felipe Massa va liderar els temps en la primera sessió d'entrenaments a Xest, per davant de Pedro Martínez de la Rosa (Sauber) i l'alemany Michael Schumacher, al volant del Mercedes GP. El brasiler va aconseguir un millor crono d'1.12.574, mentre que De la Rosa es va quedar a 210 mil·lèsimes. El "Kàiser" va fer un registre d'1.12.947. En la jornada d'avui, la gran atracció serà la presència de Lewis Hamilton, tot i que el campió del 2008 no coincidirà ni amb Alonso ni amb "Schumi".

Actualitzat
Estrena esperançadora de De la Rosa amb el seu Sauber. 74 voltes. Sempre entre els primers, entre els més ràpids, i sobretot, cap ensurt mecànic.

El protagonista del dia, però va ser Michael Schumacher. L'alemany estava llest per sortir, però els mecànics van haver de fer de guàrdies de seguretat i col·locar en un lloc segur els fotògrafs. Més de 500 periodistes acreditats per viure en directe el retorn del "Kàiser". Una bogeria. 40 voltes i tercer millor temps de la jornada. No ha perdut ni la forma ni la velocitat.

"Quan vaig arribar a la F1, la primera volta, la segona i la tercera van ser molt especials... avui he sentit el mateix. Em sento com un nen que té una joguina a les mans i s'ho passa molt bé jugant-hi", va confessar "Schumi".

Ahir, el més ràpid va ser precisament el company d'Alonso, Felipe Massa. És aviat, però l'F10 promet. "Tenim un monoplaça on funciona tot. És més fàcil de pilotar que el cotxe del 2009", va assegurar el brasiler de Ferrari. Problemes a la caixa de canvis, en canvi, al Toro Rosso, en mans de Buemi. Dimecres hi pujarà Jaume Alguersuari.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut