Fórmula 1

Massa lidera les primeres proves dels monoplaces de la F1 amb els pneumàtics Pirelli

Els Ferrari semblen adaptar-se bé a les gomes Pirelli després que Felipe Massa ha liderat els primers entrenaments de la Fórmula 1 amb els nous pneumàtics. En els tests d'estrena a Abu Dhabi, el pilot brasiler ha estat el més ràpid de la jornada i això li ha permès guanyar en confiança de cara al pròxim Mundial. Massa, que enguany ha patit moltíssim el desgast amb els Bridgestone, ha acabat la sessió amb un temps de 1.40,170 superant el Red Bull de Sebastian Vettel i el McLaren del provador Gary Paffett. Fernando Alonso, Lewis Hamilton i Mark Webber no han participat en aquests entrenaments.

Actualitzat
Després de gairebé dues dècades, Pirelli torna a la F1 i les diferents escuderies han començat a treballar amb ells quan no fa ni una setmana de la conclusió del Mundial. Malgrat que encara haurà de passar una mica de temps per poder veure els nous monoplaces, els equips del gran circ han començat a provar el comportament de les gomes amb els vehicles de la temporada tot just acabada.

De tots els pilots que han participat en els primers tests, Felipe Massa ha estat el millor, seguit de Vettel i Paffett. Cal destacar el novè millor lloc de Jaume Alguersuari.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut