Fórmula 1

Massa continuarà en coma induït les pròximes 48 hores després de sotmetre's a un TAC

El gran absent del Gran Premi d'Hongria ha estat Felipe Massa, que continua a la Unitat de Cures intensives d'un hospital de Budapest. El brasiler ha passat la nit en coma induït i amb respiració assistida. Després que els metges li han fet recobrar la consciència aquest matí per fer-li un TAC, ara l'han tornat a sedar. El brasiler tornarà a estar en coma induït les pròximes 48 hores, però les proves que li han practicat han donat un resultat positiu, segons ha informat l'escuderia Ferrari.

Actualitzat
Felipe Massa és a l'UCI de l'hospital AEK de Budapest. El seu estat és greu però estable, tot i que continua amb respiració assistida. Aquest matí l'han visitat el seu germà Dudú i membres de l'equip Ferrari. Poc després, els metges han fet sortir Massa del coma induït i li han fet un TAC per comprovar les lesions que s'ha fet al crani. Un cop enllestida aquesta prova, que ha tingut resultats positius, els metges han tornat a sedar el pilot brasiler, que continuarà en aquest estat durant les pròximes 48 hores.

El brasiler va tenir un accident durant els entrenaments classificatoris del GP d'Hongria. Una peça del cotxe de Rubens Barrichello va impactar al cap de Massa en plena acceleració i el pilot de Ferrari va perdre el coneixement durant uns instants. Fora de control i a alta velocitat, a 200 km/h, la topada amb un mur de protecció va ser brutal. Ràpidament van traslladar Massa a l'hospital, on el van operar d'una fractura al crani.

La gravetat de l'accident del pilot de Ferrari ha fet que la seva família hagi viatjat aquesta matinada a Hongria des del Brasil. La dona, el pare i la mare de Massa estaven visiblement afectats i volen ser al seu costat en un moment com aquest.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut