Automobilisme

Massa confirma el domini dels Ferrari i obté la "pole position" del GP de Bahrain

El duel entre Ferrari i McLaren en els entrenaments oficials del Gran Premi de Bahrain al circuit de Sakhir s'ha decantat a favor de les bales vermelles. El brasiler Felipe Massa ha complert les expectatives i ha aconseguit la "pole position", la seva segona de la temporada, per davant d'un excel·lent Lewis Hamilton, que ha completat la primera línia de la graella de sortida. Massa i Hamilton han superat els, a priori, caps de files dels seus equips, Kimi Raikkonen i Fernando Alonso. El finlandès ha acabat tercer i l'asturià només ha pogut ser quart, a més de mig segon de Massa.

Actualitzat
Els entrenaments oficials del Gran Premi de Bahrain han estat gairebé calcats als de la setmana passada a Malàisia: Felipe Massa ha fet la "pole position", Kimi Raikkonen ha estat tercer i els McLaren han quedat intercalats, tot i que amb les posicions canviades respecte a Sepang: Lewis Hamilton ha estat segon i Fernando Alonso, quart. Per tant, s'haurà de veure com defensa aquest cop Ferrari els seus interessos en la sortida, punt crític de l'últim Gran Premi. Els McLaren no han pogut discutir la "pole" de Massa, la segona i consecutiva d'aquest Mundial, però surten satisfets per la pressió que han aconseguit imposar a Ferrari, que haurà de vigilar. El segon lloc d'un Hamilton que continua oferint una conducció excepcional amenaça Massa i Raikkonen, que ha tornat a ser tercer, mentre que Alonso, quart, ha vist com el seu monoplaça anava a més a mesura que passaven els minuts. La cursa, aquest diumenge a dos quarts de dues, en directe per TV3.

Hamilton, una de les grans atraccions d'aquest Mundial


Lewis Hamilton s'ha convertit en una de les grans atraccions d'aquest Mundial. Dues curses, dos podis i només 22 anys. Però, depèn de com vagi el Mundial, tot el que ara és alegria a McLaren, es podria convertir en un maldecap per al patró Ron Dennis, que des dels 11 anys es fa càrrec de la carrera esportiva del jove Lewis, i a qui fitxar Alonso li ha costat molts milions de dòlars. En aquest negoci les qüestions afectuoses no valen, i en cas de rivalitat dins i fora de la pista els amos de McLaren hauran de prendre decisions, o Hamilton o Alonso. El jove britànic no en vol sentir a parlar, de ser el número 2.

Aquest problema també el poden tenir a Ferrari. Raikkonen és ràpid, molt reservat i poc treballador. Felipe Massa és impetuós i vetlla pels seus interessos. Nicolas Todt, el fill del màxim responsable de l'escuderia italiana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut