Imatge d'arxiu de Felipe Massa
Fórmula 1

Massa carrega contra Alonso acusant-lo de rebre ajudes dels comissaris

El pilot brasiler ataca el de McLaren pels seus avançaments en el darrer Gran Premi dels Estats Units i lamenta que no hagi estat sancionat

Marc BéjarActualitzat

Felipe Massa segueix mostrant la seva incredulitat per la manca de reacció de la FIA davant els agressius avançaments de Fernando Alonso en les últimes voltes del passat Gran Premi dels Estats Units. El brasiler, molest amb el pilot de McLaren, considera que les dues accions haurien d'haver estat sancionades. "Si no arribo a ser allà, ell hauria marxat recte" i ha afegit que "fins i tot colpejant-me, va sortir de pista".

L'asturià, que va acabar cinquè a Austin, no va ser sancionat pel seu toc amb Massa, i el pilot de Williams ha acusat Alonso de tenir suposades ajudes per part dels responsables de la Fórmula 1. Un fet que li ha permès sortir també impune de la situació amb Carlos Sainz, amb qui també va tenir una lluita cos a cos. "Té molts bons amics entre els comissaris", ha sentenciat el de Sao Paolo.

Els dos corredors van ser companys d'equip a Ferrari, però sembla que la seva relació s'ha refredat després de l'últim incident. Massa ha aprofitat també per carregar contra la FIA, de la qual lamenta la seva flexibilitat en la interpretació del reglament i la manca d'un criteri estricte que permeti saber als pilots els límits sobre la pista.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut