Barça

Mascherano vol forçar la seva sortida del Barça en el mercat d'hivern per acceptar una sucosa oferta de la Xina

El "Jefecito" renunciaria a l'any i mig de contracte que li queda a canvi que el club blaugrana el deixi marxar al gener per fitxar pel Hebei China Fortune, que triplicaria el seu sou actual

Actualitzat

Després de set temporades, Javier Mascherano té decidit acabar la seva etapa com a jugador del FC Barceloma. El central argentí, que té contracte en vigor fins al 2019, està forçant la seva sortida del club blaugrana en aquest mercat d'hivern en busca de més protagonisme en un altre equip que li permeti arribar en forma al mundial de Rússia del 2018.

El "Jefecito" renunciaria a l'any i mig de contracte que li queda a canvi que el club blaugrana el deixi marxar al gener per acceptar una sucosa oferta de la Xina, concretament del Hebei China Fortune, un equip entrenat per Manuel Pellegrini, tècnic que ja el va dirigir a River Plate, i triplicaria el seu actual sou. Amb aquesta operació, el Barça s'estalviaria 9 milions d'euros de fitxa i estaria disposat a deixar-lo marxar per uns cinc milions d'euros de traspàs.

A l'espera de resoldre el seu futur, Mascherano ha admès aquest dijous en una entrevista a TyC Sports que ha anat perdent protagonisme al Barça, i vol que el seu pròxim destí sigui un equip on se senti important:

"Fa un temps que vaig comentar al club la situació que em toca viure que no és culpa de ningú, sinó de la realitat. Un no pot negar-ho: he anat perdent el protagonisme que vaig tenir en els anys anteriors. Haig de buscar el camí on un se senti ple i important amb el que fa, almenys això crec d'aquesta professió. Trobar objectius per sentir-me important i realitzat."

El Barça, però, afirma que encara hi ha converses pendents amb el jugador i que no obrirà la porta a Mascherano fins que no se li hagi trobat un substitut, i desvincula la negociació de l'estat físic de Samuel Umtiti. El Barça té vist Unai Núñez, però l'Athletic remet a la seva flamant clàusula: 30 milions d'euros. Complir la voluntat de Mascherano no serà bufar i fer ampolles.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut