Lliga de Campions

Mascherano: "Si especulem contra la Juve, segur que ens anirà malament; hem de ser nosaltres mateixos"

Quan la derrota de dissabte contra el Màlaga encara cou, Javier Mascherano espera que el Barça recuperi la seva millor versió davant de la Juventus

Oriol LlachActualitzat

A vint-i-quatre hores que el Barça s'enfronti a la Juventus en partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, Javier Mascherano ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar com encaren els blaugranes l'enfrontament.

Conscient de la dificultat del partit, el defensa argentí té molt clar que contra els italians no s'hi val a badar: "Hem de ser sòlids en defensa i en atac. A aquestes alçades, els errors penalitzen massa. Hem d'aconseguir un bon resultat dimecres per acabar de rematar-ho a Barcelona."

En tot cas, davant de la complicació, Mascherano opta per agafar les responsabilitats abans de jugar: "Ens enfrontem a un equip molt poderós a Europa. Tenen molt bons números i, a casa, amb l'ambient que hi haurà, segur que surten molt motivats. Hem de ser nosaltres mateixos per jugar amb la nostra millor versió.

Els 'bianconeri' ja porten 32 victòries consecutives a casa, però el jugador del Barça no vol deixar-se intimidar per les estadístiques: "Si especulem, segur que ens anirà malament. Hem de sortir a jugar pel partit. Tenim jugadors de qualitat i intentarem, amb el nostre futbol, minimitzar la Juventus".

Sobre el darrer precedent d'un enfrontament entre els blaugranes i la "Vecchia Signora", la final de Berlín del 2015, que es va decantar a favor del Barça, l'argentí s'esforça a remarcar el partit de dimarts no té res a veure: "No existeixen les revenges en el futbol. El què has perdut no ho podràs recuperar. Tenen el mateix entrenador, però tenen molts jugadors nous"

Justament, entre l'equip de la Juve, Mascherano veu dos noms destacats i que coneix molt bé de la selecció albiceleste: "Higuaín i Dybala són dos grandíssims jugadors. Els haurem de dedicar una atenció molt especial. Ens poden trencar el partit en una sola jugada. Els tenim molt de respecte."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut