Futbol

Mascherano s'estarà entre 10 i 15 dies de baixa per una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta

Javier Mascherano s'estarà entre 10 i 15 dies de baixa després de l'entrada involuntària del seu company, Sergio Busquets, en la primera meitat del partit davant la Reial Societat. Les proves mèdiques han confirmat el primer diagnòstic: elongació del bíceps femoral de la cuixa dreta. El central argentí està descartat per al partit de Lliga davant l'Almeria i de Champions davant el Celtic, i és dubte per a la següent jornada de Lliga, a casa davant el Valladolid.

Actualitzat
Javier Mascherano s'estarà entre 10 i 15 dies de baixa després de l'entrada involuntària del seu company, Sergio Busquets, en la primera meitat del partit davant la Reial Societat. Les proves mèdiques realitzades aquest dimecres han confirmat el primer diagnòstic: elongació del bíceps femoral de la cuixa dreta. El central argentí està descartat per al partit de Lliga davant l'Almeria i per al de Champions davant el Celtic, i és dubte per a la següent jornada de Lliga, a casa davant el Valladolid.  

Marc Bartra, que ja va substituir Mascherano quan l'argentí va demanar el canvi, es perfila com el seu relleu a l'equip titular fins que Carles Puyol, que podria reaparèixer també durant el mes d'octubre, estigui a punt.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut